ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο COACH ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Ο Coach σου μπορεί να κάνει πολλά ΜΕ ΕΣΕΝΑ.

Μαθαίνεις τις ικανότητές σου

Για αρχή, ο Coach σου έχει τη γνώση και την κατανόηση της διαδικασίας καθώς και μεθόδους, ικανότητες και τεχνικές οι οποίες είναι κατάλληλες προς χρήση στα διαφορετικά κάθε φορά δεδομένα. Όλα αυτά τα εργαλεία, εμπνευσμένα από τη σύγχρονη Ψυχολογία, έχουν συγκεντρωθεί και δοκιμαστεί, πρώτα από τον ίδιο τον Coach σου. Με την εμπειρία του και την εμπιστοσύνη που θα αναπτυχθεί μέσα στη συνεργασία αυτά τα εργαλεία έχουν αποδεδειγμένα έναν μεθοδικό τρόπο να σε συνοδεύσουν σε μια δύσκολη διαδικασία αλλαγής.

Προκαλείς την σκέψη σου

Μην ξεχνάς όμως και ο Coach σου είναι ένας άνθρωπος όπως και εσύ, όπως όλοι μας. Θα είμαι όμως εκεί για να σε βοηθήσω να προκαλέσεις τον τρόπο σκέψης σου και να εξερευνήσεις λύσεις που τόσο κοντά σε μια κατάσταση δε μπορείς ή κάποιες φορές δε θέλεις να δεις.Έρχεσαι στη θέση να θέσεις τα σημαντικά ερωτήματα, τι μετράει πραγματικά για σένα, ποιος θέλεις να είσαι, ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σου για το ποια/ποιος θέλεις να είσαι και για το τι θα ήθελες να κάνεις σε αυτή τη μοναδική σου και πολύτιμη ζωή σου.

Θα μάθεις με πρακτικούς τρόπους να αλλάξεις τη στάση ζωής σου, θέτοντας το δικό σου κώδικα αξιών και δρώντας με βάση αυτόν. Δημιουργώντας τη δική σου πυξίδα για να κατευθύνεις εκεί που θέλεις τη ζωή σου.

Δες με ποιους τρόπους μπορώ να σε βοηθήσω.

Επικοινωνια

Αν θες τη βοήθειά μου στο να αποκτήσεις τη ζωή που θέλεις