Τα προγράμματά μας

CHANGE

Βάζω στόχους και τους πετυχαίνω

Θέλεις ή έχεις ανάγκη μια συγκεκριμένη αλλαγή που ξέρεις ότι είναι δύσκολο να τη πετύχεις,έχεις πιθανότατα προσπαθήσει ήδη μόνος αρκετές φορές, αλλά δεν ένιωθες ασφάλεια και σταθερότητα. Ίσως να ψάχνεις να εξισορροπήσεις μια κατάσταση, να αλλάξεις την εργασία σου, την προσωπική σου ζωή, τις συνήθειές σου.

CONFIDENCE

Πιστεύω στον εαυτό μου

Χρειάζεσαι να νιώθεις πως αγαπάς και αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να λειτουργείς έχοντας πίστη σε σένα και τις επιλογές σου, αλλά βλέπεις ότι συνεχίζεις να σε αμφισβητείς, ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή που σου λέει ότι δεν είσαι αρκετά καλή/καλός για να πετύχεις σε οτιδήποτε διαφορετικό.

COMMUNICATION

Επικοινωνώ καλύτερα

Θέλεις ή έχεις ανάγκη να μπορείς να επικοινωνείς με καθαρότητα και αυτοπεποίθηση με τους γυρω σου, την οικογένειά σου, το σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου, αλλά κάπου νιώθεις ότι ενώ προσπαθείς, μένεις μακριά από την πραγματική σου έκφραση;

CAREER

Ανακαλύπτω τον εαυτό μου

Θέλεις ή έχεις ανάγκη να μάθεις ποια είναι τα χαρίσματα σου, τα ταλέντα σου, οι ικανότητές σου, τα οποία θα σε κατευθύνουν σε μια εργασία που θα σε σου αξίζει και σε γεμίζει, αλλά δεν ξέρεις που να στραφείς και φοβάσαι να κινηθείς προς άγνωστη κατεύθυνση.