Σχετικά με εμένα

Απ’όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι ένα άτομο γεμάτο περιέργεια, που αναζητά την επικοινωνία με τους ανθρώπους και έναν τρόπο να τους δώσει ένα μικρό χαμόγελο.

Πως μπορούμε να αλλάξουμε

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, στην προσπάθειά μου να εξερευνήσω τον κόσμο, κατάφερα όχι μόνο να καταρρίψω ιδέες που είχαν θρέψει το μυαλό μου αλλά με κάποιο τρόπο παγιδέψει και την ψυχή μου. Πρότυπα για το πώς θα πετύχω, πώς θα ευτυχήσω και ουσιαστικά πώς θα ζήσω με δέσμευαν σε πρότυπα που δεν ταίριαζαν στην κατεύθυνση που εγώ ήθελα να πάρω.

Η εξωτερική αλλαγή της ζωής μου, έχοντας ζήσει από τη Γαλλία και την Αγγλία, μέχρι και τη μαγευτική Ινδία, οδήγησε και στην εσωτερική αλλαγή και εξέλιξή μου. Οι προκλήσεις που αντιμετώπισα με έκαναν να αμφισβητήσω πολλά, αλλά να διαλέξω πιο προσεκτικά αυτά που ανταποκρίνονται σε εμένα.

Τι έχουμε και τι χρειαζόμαστε

Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε ξεχωριστά ταλέντα και μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε στη ζωή μας. Αρκεί μόνο να απελευθερωθούμε από τους φόβους, τις αμφιβολίες, τις επιβλαβείς σχέσεις μας και να αναπτύξουμε ένα υγιές περιβάλλον για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Σε αυτό όμως το εσωτερικό ταξίδι, χρειαζόμαστε πολλές φορές κάποιον να μας συνοδέψει κρατώντας μας το χέρι και να μας προκαλεί να εκπληρώσουμε αυτά που λέμε όνειρα αλλά διστάζουμε να θέσουμε σαν πραγματικούς στόχους. Για μένα αυτοί ήταν οι υπέροχοι άνθρωποι που γνώρισα, η πίστη μου στη συνεχή βελτίωση αλλά και ο coach μου.

Σύντομο Βιογραφικό

Μεγάλωσα στην Αθήνα,

σε μια σχετικά μικρή γειτονιά της Αθήνας στους Αγίους Αναργύρους.

Σπούδασα Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,

όπου επιδίωξα να περάσω και μια χρονιά στη Δανία σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών. Εκεί κατάλαβα ότι μέσα από τα ταξίδια μπορώ να μάθω τόσο πολλά παρατηρώντας το περιβάλλον μου και προσπαθώντας να προσαρμοστώ σε αυτό.

Ακολούθησε μια χρονιά πρακτικής στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στην Ινδία,

εκεί έμαθα πόσο διαφορετικά μπορεί να λειτουργεί ο κόσμος!

Επιδιώκοντας να διευρύνω σπουδές μου με το Μεταπτυχιακό μου στις Διεθνείς Επιχειρήσεις στη Γαλλία,

όπου έμαθα ότι πρέπει να αρπάζω τις ευκαιρίες στη ζωή μου!

Έπειτα, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στην Αγγλία για 3 χρόνια στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και των πωλήσεων,

όπου έμαθα ότι θέλω και έχω ανάγκη να κάνω πλέον ενσυνείδητα τις δικές μου επιλογές.

Έτσι άρχισα ταυτόχρονα να εκπαιδεύομαι σε αυτό που ένιωθα ότι ήταν το κάλεσμά μου,

ένας ουσιαστικός τρόπος να βοηθήσω την κοινωνία μας και τους ανθρώπους της.

Ξεκίνησα με την πιστοποίησή μου στον Νευρογλωσικό προγραμματισμό,

συνέχισα να εξερευνώ την Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, καθώς και τη θεραπεία που στηρίζεται στην Ενσυνειδητότητα και Δράση (Action and Commitment Therapy). Με τον τρόπο αυτό κατάφερα να προσεγγίσω με άλλο τρόπο και να αλλάζω τις συνήθειές μου και φυσικά τη ζωή μου.

Ολοκληρώνοντας και το πιστοποιημένο πρόγραμμα Life Coaching από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο είμαι εδώ να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις και εσύ τις δικές σου προκλήσεις ζωής, και να τις αξιοποιήσεις για να πάρεις και εσύ τα δικά σου μαθήματα!

Φυσικά και συνεχίζω να μαθαίνω και να εξελίσσομαι, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, πραγματοποιώντας και ένα ολοκλήρωμένο πρόγραμμα για τη διδασκαλία τεχνικών Yoga, διαλογισμού και ασκήσεων αναπνοής

Ο κόσμος που Ονειρεύομαι Ονειρεύομαι Ονειρεύομαι Ονειρεύομαι Ονειρεύομαι

Έχω ένα όνειρο

Δημιούργησε τη ζωή που ονειρεύεσαι

Αν μπορέσει ο καθένας μας να φτάσει στο σημείο να δημιουργήσει τη ζωή που ονειρεύεται, τότε, τότε πολλά από τα προβλήματα της σύγχρονης ζωής απλώς δε θα υπήρχαν.

Στον κόσμο που ονειρεύομαι όλοι έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας, να θέτουμε τους στόχους μας και να προσπαθούμε ουσιαστικά να τους πετύχουμε, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, και να ξαναπροσπαθούμε  με όλη μας την ψυχή.

 Και ναι, θέλω να το προσπαθήσω με όλη μου την ψυχή!

Ο κόσμος που ονειρεύεσαι

Θέλω να είμαι εκέι και να σε ακούσω, να σε βοηθήσω και να σε στηρίξω χρησιμοποιώντας τις ικανότητές μου, το ανοιχτό μυαλό μου, την ευρηματικότητά μου και την ενσυναίσθησή μου. Με αυτό τον τρόπο, μπορώ να συνεισφέρω στο να κρατήσεις τα όνειρά σου ζωντανά, την έμπνευσή σου και το κίνητρό σου για να βρεις τη δική σου έκδοση για τον κόσμο που ονειρεύεσαι και τη θέση σου σε αυτόν!

Η συνεργασία μας

Ο τρόπος που θα συνεργαστούμε

Η συνεργασία μας και ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί, έχει ως εξής.

Μετά την δοκιμαστική μας πρώτη συνεδρία, μπορούμε να έχουμε μια πιο ακριβή εικόνα για το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει και τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούμε.

Μπορούμε να κάνουμε τις συνεδρίες μας είτε από κοντά είτε από τηλεσυνδιάσκεψη. Ξεκινάμε κάθε συνεδρία με μια σύνοψη της προηγούμενης και μια αυτο-αξιολόγηση των ενεργειών που έχουν γίνει από πλευράς σου, αλλά και των δυσκολιών που αντιμετώπισες. Ολοκληρώνουμε τη συνεδρία με μια καινούργια σύνοψη και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν μέχρι την επόμενη συνεδρία μας.

Στηρίζω την επικοινωνία με απόλυτη ειλικρίνεια και πιστεύω ότι μόνο με αυτή μπορούμε και οι δύο να είμαστε ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας.

Το επιτυχημένο Coaching

Οι αρχές στις οποίες και εγώ δεσμεύομαι για να διατηρήσω και να προωθήσω το κάλλιστο στο επάγγελμα του coaching:

Επικοινωνια

Κάνε την αλλαγή που τόσο πολύ θέλεις μαζί μου